Ervaringen

Hier staan de ervaringen van mensen die U voor gingen.
U kunt een bericht in het contactformulier achterlaten als u uw ervaring wilt delen.

 

Wat een rijkdom! Zo bijzonder wat ik vandaag heb geleerd en ervaren.

Jacofiene Dankjewel! 

C. A.  

 

 

Dank je wel Jacofiene dat ik Reiki II bij jou heb geleerd!

Wat een mooie ervaring om op afstand een Reiki behandeling te kunnen geven! Wonderlijk dat je de energie zo door je handen voelt stromen en net zo wonderlijk dat mijn vrouw dit tijdens de behandeling ook zo mooi ervaart met warmte in haar onderrug. Ik hoop hier nog velen mee te kunnen helpen en mogelijk mijn eigen praktijk te starten. Wat een verassing om mijn eigen oceaandrum te beschilderen.

Z. D.   

 

 

 

 

 

Reiki II   5 & 6 Mei 2017                            

Wat een rijkdom! Zo bijzonder wat ik vandaag heb geleerd en ervaren. Jacofiene: Dankjewel! - Carla - Huizen (N-H)

Reiki II   24 & 25 Maart 2017 

Wat een feestje om Reiki II te leren. Het was een dag vol liefde, inspiratie en warmte! Bedankt en dikke knuffel Jonna - Weesp 

Reiki III a 7 Januari 2017 

Heel erg bedankt voor deze dag. Het werkt ontspannend en versterkend. Iets wat ik nodig heb. Vond het heel leerzaam en het geeft kracht. Ingrid - Bussum

 

 

 

 

Reiki II - 25 Mei & 2 mei 2016 

Een bijzondere ervaring, wat mijzelf meer kracht geeft om er ook mee bezig te zijn! van Ingrid - Bussum

Reiki I  -  22 & 23 April 2016 

Hallo Jacofiene, wat een fijne dagen waren het!  Reiki I met alle mooie toevoegingen hebben mij nu al veel plezier en energie gebracht. Dankjewel ! Lieve groet Charlotte - Breda

Reiki II  - 1  & 2 Maart 2016 

Lieve Jacofiene, super fijn dat ik ook Reiki II bij je heb mogen leren. Heerlijk om er mee aan de slag te gaan in de toekomst. Het was een leerzame en inspirerende dag. Nu ga ik lekker ontspannen naar huis. Veel succes en plezier met je praktijk. Liefs Charlotte - Breda

 

 

 

Reiki I -  29 & 30 december 2015

Lieve Jacofiene, heel hartelijk bedankt voor de inspirerende cursus. Het heeft veel in beweging gezet in mijn leven en ik ervaar het als een verrijking. Nu nog in praktijk brengen. Vond het heel veelzijdig. Hartelijke groet Ingrid - Bussum.

Reiki I  -  22 & 23 November 2015 

De cursus is mij heel goed bevallen. Ik heb hier heel veel geleerd! Bedankt Jacofiene. Rosa - Bussum.

Reiki I 22 & 23 November 2015                                                                              

Op aanraden van een vriendin Reiki I gevolgd. Wat een ervaring! Veel geleerd. Ga ermee aan de slag om nog meer te leren! Dank je wel voor dit leerzame weekend!! Lieve groet Monique - Naarden

Reiki I  24 & 25 Oktober 2015

Wow, wat een indrukwekkende Reiki I cursus. Veel info en gemakkelijk toepasbaar in het dagelijkse leven! Bedankt dat ik Reiki I cursus mocht volgen en hopelijk in de toekomst Reiki II. Top! Je bent een pracht mens. Bedankt groetjes van Sandra - Hilversum

Reiki I   7 & 14 Oktober 2015

Beste Jacofiene, bedankt voor je aandacht. Zoals jij de cursus geeft je met zoveel passie vanuit je hart! De cursus was een verrijking voor de rest van mijn leven dat vandaag opnieuw is begonnen. Lieve groetjes Jonna - Weesp