Ervaringen

Hier staan de ervaringen van mensen die U voor gingen.
U kunt een bericht in het contactformulier achterlaten als u uw ervaring wilt delen.

 

Reiki I   13 & 14 Februari 2013 Dankjewel voor 2 fijne, ontspannen en inspirerende dagen! Dianne - Bussum 

Reiki I   7 & 9 September 2012 Lieve Jacofiene, ik heb heel veel plezier gehad in de Reiki I cursus. Hele bijzondere ervaring en heel mooi dat ik het nu zelf kan toepassen. Je hebt de cursus op een hele brede manier uitgelegd en hopelijk volgen er meerdere. Liefs Lisa - Bussum . Lieve Jacofiene, bedankt voor de 2 inspirerende dagen, ik heb het als zeer prettig ervaren. Femke - Nijmegen

 

 

 

Reiki II   28 & 30 April 2011 Lieve Jacofiene, wat is het allemaal bijzonder. Blij dat we dit mogen leren. Dankjewel R.

& Beste Jacofiene, het was een heel bijzondere ervaring. Door jou duidelijke en volledige uitleg en extra handreikingen een waardevolle aanvulling voor mij. Dankjewel B.

Reiki I 18 & 19 April 2011 Hele bijzondere dagen. Was er aan toe, door jou vriendschap heb ik Reiki 2 mogen ontvangen. Dank daar voor. Groet J.

Reiki I   22& 23 Maart 2011 Ik heb deze twee dagen als heel bijzonder ervaren. Boven verwachting! Je hebt mij zoveel verteld en zo duidelijk, dat ik mij geen betere Reiki lerares had kunnen wensen. Dankjewel! Ik vind je een bijzonder mens! Liefs E.

Reiki II  14 & 15 Januari 2011 Het was bijzonder om deze twee dagen met jou te beleven. Het is een mooie toevoeging aan mijn Reiki I. Dankjewel hiervoor. Warme groet M.

Reiki II  14 & 15 Januari 2011 Lieve Jacofiene, Wat doe je dit ongelooflijk goed. Alles is weer tot de puntjes verzorgd. Ik heb het heerlijk gevonden. Bedankt, lieve vooral warme groet. E.

Reiki II  14 & 15 Januari 2011 Weer een bijzondere ervaring rijker! Twee heerlijke, bewuste, ontspannende, lachwekkende dagen! Kus A.

 

 

 

Reiki I  10 & 11 Mei 2010 Bedankt voor deze bijzondere twee dagen. Reiki I cursus. Bedankt voor de vele informatie en ervaringen. N.

Reiki I 19 & 20 April 2010 Deze twee dagen bieden me 2 woorden, dankbaar en verwondering. Ik heb het als zeer bijzonder ervaren. Dankjewel, voor alles wat je mij gegeven hebt! Liefs G.

Reiki I 19 & 20 April 2010 Bedankt voor het activeren van het geschenk! Het zijn fijne dagen geweest. Dankjewel R.

Reiki I 19 & 20 April 2010 Jacofiene, dank voor deze 2 bijzondere dagen vol met cadeautjes. Heel bijzonder om dit te mogen ervaren. Bedankt voor alle informatie dacht dat dit ooit op mijn pad mocht komen, maar nu al zo snel Top! Fijn en succes nog Liefs R.

Reiki I  17 & 18  Januari 2010 Lieve inspirerende Jacofiene, Onwijs bedankt voor dit verwenweekend. Je bent een lief, attent, stralend persoon. Bedankt voor alle informatie en toevoegingen Liefs A.

Reiki I   17 & 18 Januari 2010 Dankjewel voor deze ervaring: Reiki I cursus. Ben blij met je, boek 'Twinkeling' als cadeau. Groet en liefs E.

Reiki I  17 & 18  Januari 2010 Wat een bijzondere ervaring was dit. En wat ben jij een bijzonder mens. Het was voor mij een spiritueel feestje. Het was fijn. Gezellig maar vooral een warme deken. Dikke knuffel E.

 

 

 

Reiki I   25 & 26  Oktober 2009 Dankjewel voor de Reiki I cursus en alle cadeautjes die je mij dit weekend hebt gegeven. Je hebt mij veel kennis laten maken waarvoor ik je hartelijk dank! Warme groet M.

Reiki II  29  & 30 Juli 2009 Bedankt voor cadeau. Zo ervaar ik het. Ik vind het fijn deze ervaring meegemaakt te hebben. Liefs J. 

Reiki II  29 & 30  Juli 2009 Dankjewel voor deze mooie gevarieerde Reiki II cursus. Veel geleerd en veel gevoeld deze dagen  x x x W.

 

 

 

Reiki II  13 & 14 December 2008 We hebben veel geleerd en gelachen. Geen lach therapie nodig. Ik ben veel wijzer geworden na 2 dagen Reiki II. Hopelijk de Reiki III te doen volgend jaar Liefs N.

Reiki II  13 & 14 December 2008 Lieve Jacofiene, Ik heb de 2e graad van Reiki heel fijn ervaren bij je. Zowel de eerste als de tweede dag voelde heel bijzonder. Ik ga graag bij je door voor de 3e graad. Liefs L.

Reiki I    2  & 3 November 2008 Beste Jacofiene, veel geleerd, gezien, ontdekt en gevoeld de afgelopen twee dagen! Tot snel J.