Ervaringen

Hier staan de ervaringen van mensen die U voor gingen.
U kunt een bericht in het contactformulier achterlaten als u uw ervaring wilt delen.

 

Reiki I

13 & 14 Juni 2019

Jacofiene, wat een ongelooflijk mooie ervaring heb ik met je mee mogen maken. Het voelt als thuiskomen een aaneenschakeling van prachtige en veelzijdige ervaringen. Een stap voor mij in de juiste richting een duwtje en tegelijkertijd een steun in de rug. Dankjewel Michelle - Bussum

Reiki II

23 November 2019

Reiki I heb ik heel relaxt over mij heen laten komen. Reiki II was ik degene die aan de slag mocht. Heel mooi, heel intensief. Mijn gevoel, mijn energie begint steeds krachtiger te worden. Dank je Jacofiene. Het begin naar veel mooie dingen. Michelle - Bussum

Reiki II

15 Februari 2020

Dank je wel voor een bijzondere en ook kleurrijke Reiki II. Het was een fijne ervaring, mede dankzij de aandacht van jou, Jacofiene! Graag tot ziens op een Reiki-avond. Hartelijke groet Anita - Bussum

Reiki I

26 & 27 September 2020

Dankjewel Jacofiene, het weekend vloog voorbij en ik geniet van wat je gedeeld - laat zien - en met me oefenden. Het voelt bijzonder kloppend dit bij jou te doen. Ik ga benieuwd deze dagen uit; nieuwsgierig maar wat Reiki I doet en hoe ik hiermee ga delen. Veel cadeautjes - energetisch, zo voelt het voor mij: dankjewel voor je liefdevol delen. Annemieke - Bussum - Ermelo

Reiki I

4 & 5 Oktober 2020

Wat heb ik genoten van deze twee dagen. Dankjewel! Zo fijn en veilig gevoeld. Je zorgzame begeleiding, alles zo duidelijk. Ik heb er van genoten. Je bent nog niet van mij af:-), want ik ben er weer voor de volgende cursus Reiki II, Nogmaals dankjewel. Deze cursus neem ik mijn hele leven mee. Heel veel liefs Roline - Weesp

 Reiki I

14 & 15 November

Bedankt voor dit mooie cadeau. Het was een leuke ervaring. Ik vind het mooi om te zien dat jij hier na zo een lange tijd nog zoveel plezier aan beleefd. Liefs Gerard

Om te zeggen dat ik me zo gezegend voel dat ik Reiki les van jou heb gekregen. Het was leuk, spiritueel ook voor mij.  Love Ericka

Reiki II

21 November 2020

Wat was het weer een bijzonder samenzijn. Zoveel geleerd en zoveel fijne momenten gehad tijdens deze les. en mijn vriendin ook deel laten uitmaken van een bijzondere sessie. Dit zal niet de laatste keer zijn dat we elkaar zullen zien. Ik hoop echt dat we vaker deze mooie momenten kunnen meemaken. Veel liefs Roline - Weesp

Reiki II

21 November 2020

Wat een dag! En wat bijzonder, deze Reiki II. Het voelt inderdaad weer heel anders, dank je wel voor je warme liefdevolle begeleiding vandaag. De Reiki + jouw lessen en hoe je, je ervaring deelt raken me diep. Ik ben dankbaar. Dank je wel. Benieuwd hoe ik dit ga inzetten. En wat het leven mij aanreikt/verteld over het werken met deze energie. Het voelt in ieder geval als thuiskomen. Veel liefs Annemieke uit Ermelo

Reiki I

13 December 2020

Dankbaar ben ik voor wat je mij gegeven hebt. Renée - Bussum

Reiki IIIa

30 Mei 2021

Wat een enorm leuke inspirerende en leerzame dag weer.

Een verdere verdieping op Reiki I en Reiki II. Je doet het met zoveel liefde kracht en creativiteit. Het heeft mij weer inspiratie en inzichten gegeven hoe krachtig en liefdevol onze energie ingezet kan worden en kan stromen. Dank je wel hiervoor. En op naar nog vele momenten in deze energie! Dank dank en liefs Margot uit Hilversum

Reiki I

24 & 25  Juli 2021

Het was een fijne ervaring. Jacofiene had aan alles gedacht plus veel extra's! De passie die ze heeft voor Reiki is inspirerend. Ik wil Jacofiene bedanken voor het overbrengen van haar kennis en kunde. Liefdevolle groet Marieke uit Zeewolde

Reiki I 

25 & 26 September 2021

Via Marieke hoorde ik over de Reiki die ze bij je had ondergaan, of eigenlijk 'heeft mogen ontvangen', want zo voelt dat. Ik besloot i.v.m. de pijn in mijn rug ook te komen en wat voelde dat fijn! Je vertelt zo enthousiast en passie over Reiki. Brengt het met passie over bij de cursus die ik besloot te volgen. Heel dankbaar dat ik dit van jou heb mogen leren. Heel veel dank! Liefs Jolanda uit Bussum

 

 

 

Reiki II

21 November 2020

Lieve Jacofiene

Wat was het weer een bijzondere samen zijn. Zoveel geleerd en zoveel fijne momenten gehad tijdens deze les en mijn vriendin ook deel laten maken van een bijzondere sessie. Dit zal niet de laatste keer zijn dat we elkaar zullen zien. Ik hoop echt dat we vaker deze mooie momenten kunnen meemaken. Veel liefs R. uit Weesp 

Wat een dag! En wat bijzonder, deze Reiki II. Het werkt toch inderdaad weer heel anders, dank je wel voor je warme liefdevolle begeleiding vandaag. De Reiki en jouw lessen en hoe je, je ervaring deelt raken me, ik ben dankbaar. Dankjewel. Benieuwd hoe ik dit kan inzetten. En wat het leven aan reikt verteld over het werken met deze energie. Het voelt in ieder geval als thuiskomen. Veel liefs A. uit Ermelo

 

 

 

Na er vroeger al veel over gelezen te hebben,

bij jou Reiki I van jou mogen ontvangen.

 

Een mooie ervaring om verder te groeien in mijn leven.

Dank je wel Jacofiene. Extra mooie ervaring met de Hotstone.

 

Leuk het geleerde direct in praktijk te brengen. 

En wat een mooie klanken van de Koshi's en de klankschalen

 

Z. D.   

Wat een feestje om Reiki II te leren.

 

Het was een dag vol liefde,  inspiratie en warmte!

    


Bedankt en dikke knuffel. 

J.M 

 

Heel erg bedankt voor deze dag.

Het werkt ontspannend en versterkend!

Vond het heel leerzaam en het geeft kracht.


 

   

 

Liefs I. K. 

 

Het beschilderen van de oceaandrum kan ingezet worden ter afsluiting van de Reiki-behandeling.