Ervaringen Reiki 2 (Nieuwsbrief)

 

Na de Reiki I cursus gingen vele verder met de Reiki II & Reiki III a. Men heeft geleerd om vanuit Reikipraktijk de Boom Reiki II en/of Reiki IIIa te sturen. Men kon dit nu ook vanuit eigen huis doen. De Reiki werd gestuurd met behulp van een foto van de persoon en de woonplaats.  Op de aangegeven tijden werd de Reiki op afstand naar elkaar toegezonden. Na de Reiki op afstand werd de ervaring naar de deelnemers per WhatsApp verstuurd.

 Hieronder leest u de reacties:

 Maandag 22 Februari 2021 Tijden 19:30 uur tot 20:00 uur naar M. H. - Hilversum Ha M., ik voelde mijn handen steeds warmer worden. En de Reiki gericht op liefde en ontspanning en vooral wat nodig is voor jou. Groetjes I.  Reactie van M. : Het was heerlijk!! Ik was in diepe ontspanning en het was een oase van energie en rust in mijn lijf. Heel bijzonder dit samen te voelen. Mijn knie werd op een moment heel warm en tintelend. Heel fijn. Dank jullie wel en veel liefs.

 

Maandag 22 Februari 2021 Tijden 20:15 uur tot 20:45 uur naar L. Z. - Hilversum Ha L : ik heb de Reiki gestuurd ook voor je nek. Weet niet hoe het daar mee is. Ik voel de energie altijd stromen. Ben benieuwd hoe je het ervaren hebt, Groetjes I. Reactie van L.: Dag allemaal,  ik heb het ervaren als een heel aangenaam gevoel. Vooral tinteling en warmte bij de schouderbladen. Ook in hoofd een soort golfbewegingen en viel in slaap! Ben net wakker Iedereen dank voor de Reiki, Groetjes L. 

Donderdag 25 Februari 2021 19:30 uur tot 20:00 uur naar C. L. - Weesp Reactie van M.: mijn handen waren vuurballen. Wow wat een energie. Hopelijk heeft C. hier iets van kunnen merken. Reactie van C.: lieve Reiki gevers het was heerlijk mijn hele lichaam voelt ontspannen ook mijn schouders. Dankjewel voor jullie goede zorgen.

 

Donderdag 25 Februari 2021 20:15 uur tot 20:45 uur naar Z. D. Wijk bij Duurstede Reactie van M.: Het was ook bij Z. een tintelend gevoel en veel warmte in mijn handen. Ik kreeg zelf een heel warm hoofd op een bepaald moment. Was weer fijn om te doen weer. Reactie van M: Z. ik vond het ontzettend fijn dat ik je Reiki mocht sturen. Dank je wel. Wat ik zo aan je bewonder is je bereidheid anderen Reiki  te sturen en te helpen. Reactie van Z. Dank jullie wel, een ommekeer om eens te ontvangen, i.p.v. zelf te sturen en ontspannen om Reiki te ontvangen, het voelde zeer goed!


Hier staan de ervaringen van de Reiki II naar aanleiding van de nieuwsbrieven.


 

Foto Phil Kallahar